Domov|Nekategorizirano|Lak First Aid – mat

Lak First Aid – mat

12,50 20,00 

Ni na zalogi

Lak First Aid je trpežen, poliakrilni lak na vodni osnovi za notranjo in zunanjo uporabo. Uporabite ga preko dekorativnih barv Chalk Paint® za trpežen zaključni sloj, ki bo zdržal običajno rabo. Primeren je za jedilne mize, zunanje pohištvo, tla in zaključne letve. Lak je prozoren in se hitro posuši.

Videz je MAT.

  • 1l (za 10-12 m2),
  • 500ml (za 5-6 m2).

 

Opis

Lak First Aid

Lak First Aid je vsestranski premaz na vodni osnovi, primeren za notranjo in zunanjo uporabo. Uporabite ga za zaščito barvanih površin z barvami Chalk Paint®.  Na voljo je v mat in polsijajni različici. Nanaša se ga lahko s čopičem, valjčkom ali pršilno pištolo.

 

PRIPRAVA: Lak First Aid priporočamo za zaščito tal, zunanjega pohištva in kuhinjskih elementov. Površina, ki jo lakirate mora biti suha in brez prahu. Ne lakirajte preko voskanih površin. Vedno barvo in lak preizkusite na manjšem delu površine, preden začnete z barvanjem, saj so lahko rezultati različni, glede na obstoječe stanje.

PREKRIVNOST: 1 liter zadostuje za 10-12 kvadratnih metrov.

NANAŠANJE: Lak pred in med uporabo dobro premešajte z mešalno paličico. Lakirajte v enem potegu. Lak lahko razredčite z vodo do največ 10%. Lak je na dotik in za drugi sloj običajno suh po 30-60 minutah. Za maksimalno zaščito pa je dokončno utrjen po 14 dnevih. Nižja temperatura ali večja vlažnost v zraku pa lahko sušenje laka nekoliko podaljša. Lakirajte in pustite, da se suši v temperaturah med 5°C in 35°C, z relativno vlago ne več kot 75%. Čas sušenja je odvisen od temperature in vlage.

ZUNANJA UPORABA: Za zunanjo uporabo nanesite dva sloja laka, da sigurno prekrijete celotno površino – površina, ki ni lakirana je dovzetna za vdor vode, kar lahko posledično povzroči, da se bo spodnji sloj barve Chalk Paint® sčasoma lupil.

VZDRŽEVANJE: Po uporabi čopiče ali valjčke takoj umijte v topli milnici. Za zaščito barvane in lakirane površine čistite z vlažno krpo in uporabljajte blago milnico. Izogibajte se kemikalijam. Ostanek laka shranite v hladnem suhem prostoru. Za daljšo življenjsko dobo laka pol prazno pločevinko prelijte v manjšo, zračno neprepustno posodo.

 

Morda vam bo prav tako všeč…

Title

Go to Top