Canvas

25,60 

Ni na zalogi

Barva Annie Sloan Satin Paint v odtenku Canvas je čudovito kompleksna bež-bela barva, ki je nevtralna in spominja na zidni kit. Navdih zanjo je barva, ki nastane z mešanjem belih pigmentov s pigmentom surove umbre. Uporabi jo skupaj z zidno barvo Annie Sloan Wall Paint v odtenku Canvas ali jo kombiniraj z živahnimi in drznimi odtenki za maksimalni kontrast in dramo v prostoru.

Količina:

  • 750ml (za približno 11 m2).

Ni na zalogi

Opis

MINERALNA BARVA ANNIE SLOAN SATIN PAINT

Annie Sloan Satin Paint je notranja barva na vodni osnovi z nizko vsebnostjo hlapnih organskih spojin, namenjena za uporabo na lesu in kovini. To je res tako preprosto. Annie jo je dodala v svojo ponudbo, ker je njeno življenjsko poslanstvo narediti vaš svet čim lepši… na čim bolj enostaven način.

TEHNIČNE INFORMACIJE

Na voljo v 750 ml pločevinkah. 750 ml zadostuje za približno 11 kvadratnih metrov.

Mineralna barva Annie Sloan Satin Paint je pralna, hitro sušeča se notranja barva na vodni osnovi z nizko vsebnostjo hlapnih organskih spojin in 10-odstotnim sijajem. Ima certifikat o varnosti za igrače (BS EN 71-3:2019) in EU oceno A+ za kakovost zraka v zaprtih prostorih.

Vse površine morajo biti pred nanosom barve Annie Sloan Satin Paint čiste, suhe in brez prahu, nečistoč ali oljnih madežev. Za temeljito čiščenje svetujem uporabo čistilnega sredstva, ki razmaščuje. Če barvaš kovinsko površino, svetujem, da pod barvo Satin Paint naneseš sloj primernega temeljnega premaza (primerja). Po nanosu mineralne barve Annie Sloan Satin Paint ni treba nanesti voska ali laka.

Mineralna barva Annie Sloan Satin Paint je zasnovana za notranjo uporabo, za barvanje lesa in kovine ter ima dva glavna namena:
– prvič, zasnovana je za uporabo v povezavi z zidno barvo Annie Sloan Wall Paint na zaključnih in okrasnih letvah, vratih in drugih obremenjenih delih doma;
– in drugič, razvita je bila za barvanje lesenega in kovinskega pohištva v sodobnem videzu brez potrebe po dodatnem sloju laka ali voska. Na barvo Annie Sloan Satin Paint ni treba nanesti voska ali laka.

Za barvanje tal, na prostem ali za ustvarjanje dekorativnih učinkov pa priporočam kredno barvo Chalk Paint™ Annie Sloan. Klikni tukaj, če želiš raziskati paleto krednih barv Chalk Paint™.

Prosim, upoštevaj, da se prikazane barve razlikujejo glede na nastavitve zaslona. Ne morem zagotoviti, da se bodo barve barv natančno ujemale z barvami, ki jih vidiš na zaslonu.

Dodatne informacije

Količina:

750ml

Title

Go to Top