Domov|Nekategorizirano|Delavnica naprednih tehnik barvanja Annie Sloan – moderen videz

Delavnica naprednih tehnik barvanja Annie Sloan – moderen videz

55,00 

Ni na zalogi

Delavnica naprednih tehnik Annie Sloan zajema zahtevnejše tehnike poslikav in dodelav vaših projektov s katerimi lahko obnovite in prenovite vaš dom. Na delavnici se bomo lotili tehnik za moderni videz.

Napredne tehnike, ki jih boste osvojili:

 1. gladek videz
 2. senčenje / ombre
 3. prenos slike
 4. šablone
 5. ustvarjanje teksture
 6. uporaba voskov

Na delavnici boste uporabljali materiale in orodje iz Anniejine kolekcije (čopiči, brusne blazinice, podlage…). Zagotovljeni bodo tudi predpasniki in osvežilne pijače ter prigrizki. To je praktična delavnica, zato svetujemo primerna oblačila :).

Z delavnice boste odnesli delovne plošče z vzorci vseh tehnik, ki ste se jih naučili. Imeli bomo dovolj časa za vaša vprašanja. Če želite, lahko prinesete fotografijo predmeta, ki ga nameravate prenoviti, da vam lahko pomagamo pri izbiri barve in tehnike.

 

Opis

ČAS IN TRAJANJE: sobotna delavnica se začne ob 14:00, petkova delavnica se začne ob 18.00. Delavnica traja približno 3 ure.

LOKACIJA: Delavnica poteka v Farbareli, na Vošnjakovi ulici 5, v Ljubljani. Ob sobotah je možno brezplačno parkiranje na 2 minuti oddaljenem parkirišču Tivoli I.

POPUSTI:

 • Po zaključku delavnice prejmete enkratni popust v višini 10% na vse izdelke Annie Sloan (velja 1 teden), da boste lažje začeli s svojim projektom.
 • 10% popust ob prijavi dveh ali več oseb hkrati ali ob prijavi na dve delavnici. Pošljite nam e-sporočilo (pisimi@farbarela.si) ali nas pokličite (031 35 45 35 ) za uveljavljanje popusta.

POMEMBNO:

 • Če vam razpisani termini delavnic ne ustrezajo, se obrnite na nas (pisimi@farbarela.si) in se lahko dogovorimo za zasebni termin ena na ena. 
 • Vsaka delavnica je omejena na največ 8 udeležencev in mora biti plačana vnaprej, da si zagotovite prostor za določen termin. 
 • Prijave na delavnico so možne do dneva pred razpisanim terminom. Za kasnejšo prijavo nas pokličite na 031 35 45 35.
 • Če se delavnice ne morete udeležiti, udeležnine ne vračamo, temveč vas prestavimo na naslednji termin delavnice, ki vam ustreza.
 • Opomnik z informacijami vam pošljemo dan pred delavnico, če pa imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas kadarkoli na pisimi@farbarela.si ali na 031 35 45 35.

Veselimo se srečanja!

Morda vam bo prav tako všeč…

Title

Go to Top