Glazura za razpoke Polyvine

5,60 

Ni na zalogi

Zasnovan za ustvarjanje doslednega razpokanja barve. Ta akrilni medij ustvarja dramatične dvobarvne učinke staranja. Glazura za razpoke se nanese na barvano površino, to bo tudi barva razpok. Čez glazuro se nato nanese drug odtenek barve. Zgornji premaz popoka in razkrije spodnji odtenek barve.

Uporaba:

  • pohištvo,
  • obrobe,
  • keramika – lončenina,
  • okvirji za slike,
  • dekorativni predmeti

Na voljo v 100 ml posodicah. Prekrivnost 0,8 m2.

Čas sušenja: od 15 minut do 1 ure, odvisno od temperature.

Ni na zalogi

Opis

Nanos

Izberite dve odtenka barve Chalk Paint, eno za osnovni premaz – kar bo barva razpok, drugo za zaključni premaz. Nanesite prvi odtenek in pustite, da se posuši. Polakirajte z zaščitnim premazom Polyvine. Dobro premešajte glazuro za razpoke. Nanesite v eni smeri in pustite, da se posuši. Ta sloj mora biti gladek in enakomeren. Če ni, odstranite glazuro z vlažno krpo in jo ponovno nanesite, tako da jo s čopičem vtrete v površino in jo nanesete do gladkega enakomernega sloja. Nanesite zgornji odtenek barve, razredčene nekoliko z vodo, da dobite voljno barvo. Nanesite čez glazuro v smeri pravega kota. Napolnite čopič z večjo količino barve in nanesite barvo samo v enem prehodu, tako da barva odteče s čopiča. Ne obdelujte preveč površine s čopičem, saj se bosta tako glazura in barva pomešala in ne bodo nastale razpoke. Debelina pokrivne barve določa velikost razpok – debelejši kot je premaz, širše so razpoke.

Opozorilo

Preden se lotite projekta, vedno preizkusite tehniko na testnem kosu. Stene in navpične površine zahtevajo veliko vaje.

Shranjevanje

Med shranjevanjem in uporabo zaščitite pred ekstremnimi temperaturami.

Zdravje, varnost in okolje

Nenevarno. Zagotovite dobro prezračevanje. Hranite izven dosega otrok.
Stik z očmi – takoj sperite s toplo vodo. Odstranite višek z orodja in posod za mešanje, preden jih operete v topli milnici.
Ne izlivajte v odtoke ali vodotoke.

Morda vam bo prav tako všeč…

Title

Go to Top