Lističi za pozlato

12,80 

Lističi za pozlato odlično delujejo na izrezljanih površinah. Izbirate lahko med izgledom medenine ali bakra. Medeninasti lističi so znani tudi kot “imitacija zlata” ali včasih imenovani tudi “nizozemsko zlato”. Medenina potemni zato uporabite nanos Prozornega voska Annie Sloan čez pozlačeno površino.

UPORABA: Površino, ki jo želite pozlatiti premažite s tanko plastjo lepila Annie Sloan Gold Size. Po nekaj minutah se lepilo posuši, a ostane lepljivo. Roke rahlo posujte s smukcem in na površino prilepite listič. Odvečno očistite s suhim čopičem.

Izdelek je na voljo v knjižicah z dvajsetimi lističi v izbrani barvi (medenina, baker, srebro), kjer je vsak list velikosti 15 x 15 cm.

Opis

UPORABA

Kovinske lističe za pozlato nalepite s pomočjo posebnega lepila – Annie Sloan Gold Size.  Lepilo s čopičem nanesite na površino v tankih, enakomernih nanosih. Počakajte, da se lepilo Gold Size posuši do “lepljivosti”, ki se čuti kot lepljivi del lepilnega traku. Takrat je lepilo pripravljeno za nanos kovinskih listov. Pomembno je, da listov ne nanašate na lepilo, dokler je to še mokro. Roke rahlo posujte s smukcem in na površino prilepite listič. Odvečni listič očistite s suhim čopičem.

Za več informacij se lahko prijavite na naše delavnice, kjer je pozlata ena izmed tehnik, ki se jih lahko naučite.

 

Morda vam bo prav tako všeč…

Title

Go to Top