Arles

7,60 27,20 

Na zalogi

Ta bogata globoka rumena je dobila ime po mestu Arles na jugu Francije, kjer so številne zemeljske rumene in okra barve izkopane naravnost iz tal. To je naravna rustikalna barva, kot tudi sodobna barva.

Količine:

  • 120ml (za približno 1,5 m2),
  • 500 ml (za približno 6,5 m2),
  • 1l (za približno 13 m2). 

Po barvanju zaščitite pohištvo s slojem Prozornega voska Chalk Paint®, tla pa z Lakom Chalk Paint®.  Za več informacij si oglejte zavihek O Chalk Paint, kjer so nasveti za lažji začetek začetek barvanja.

Opis

Annie Sloan Chalk Paint® je okolju prijazna, močno pigmentirana barva na vodni osnovi. To je nestrupena barva, brez svinca, brez kislin, brez vonja in z zelo nizko vsebnostjo HOS (hlapljivih organskih snovi). V večini primerov je za prekrivnost dovolj en sloj, tudi na temnem ozadju. Barve so zelo enostavne za uporabo, zaradi izjemne oprijemljivosti so barve Chalk Paint® primerne za katerokoli površino (les, kovino, plastiko, beton, keramiko, tekstil…) in, kar je najpomembnejše, ne potrebujejo nobene predpriprave pred barvanjem, kot je naporno brušenje ali nanos temeljne barve. Barva se lahko preko lakirane, barvane ali voskane površine.

Kredne barve Chalk Paint® so na voljo v pločevinkah 120 ml in 1 litrom. 1 liter zadostuje za približno 13 kvadratnih metrov.

Preden začnete, si oglejte naše nasvete za začetek barvanja s krednimi barvami Chalk Paint®.

Po barvanju zaščitite pohištvo s slojem Prozornega voska Chalk Paint®, tla pa z Lakom Chalk Paint®.

Imate težave pri izbiri pravega odtenka barve? Barvna karta Chalk Paint® vsebuje pobarvane resnične vzorce barv, tako da dobite natančen barvni vtis.

Upoštevajte, da se tukaj prikazane barve razlikujejo glede na nastavitve zaslona. Ne moremo zagotoviti, da se barve Chalk Paint® natančno ujemajo z barvo, ki jo vidite na zaslonu. Če ste v dvomih, najprej naročite barvno kartico ali manjšo pločevinko za vzorec.

Dodatne informacije

Teža 1 kg
Velikost

1 Liter, 500ml, 120ml

Morda vam bo prav tako všeč…

Title

Go to Top