Domov|Nekategorizirano|Velika šablona Fes

Velika šablona Fes

26,00 

Ni na zalogi

Velika talna šablona Fes ima vzorec navdahnjen po maroških dekorativnih ploščicah in je popolna za posodobitev ali popestritev tal. Uporabite jo na golih ali obarvanih tleh, laminatu, ploščicah ali betonu.
Lepo deluje tudi kot velika šablona za tkanine, šablona za pohištvo ali stenska šablona.

Šablone so zelo enostavne za uporabo, so pralne in tako uporabne za ponovno rabo. Šablona je izrezana 190-mikronske  folije Mylar in oblikovana v studiu Nicolette Tabram Designs, UK.

Dimenzije:

  • velikost šablone: 32 x 32 cm;
  • velikost vzorca: 30 x 30 cm.

Ni na zalogi

Opis

Šablone so enostaven, stroškovno učinkovit in vsestranski način za posodobitev notranjosti in zunanjosti vašega doma.

Priporočamo, da hrbtno stran šablone rahlo premažete z lepilom v razpršilu in nato s čopičem za šablone ali valjčkom nanesete barvo. Lahko pa šablono rahlo pritrdite z zaščitnim pleskarskim lepilnim trakom.
Pred nanosom barve na šablono, s čopiča ali valjčka odstranite čim več barve, tako da je orodje skorajda suho. To bo pomagalo preprečiti razlivanje barve pod površino šablone in vam pomagalo ustvariti čiste in ostre črte. Ne pozabite, da je šabloniranje tehnika, ki se ustvarja ročno, zato le sprejmite majhne napake kot čar ustvarjanja.

Za večje projekte priporočamo nakup 2 šablon, ki bodo pripomogle k hitrejšemu poteku projekta, po potrebi pa eno od šablon lahko razrežete tako, da se prilega težkim področjem. Šablone je mogoče upogniti, da se prilegajo težje dostopnim območjem ob robovih, vendar je to lahko zapleteno in nekoliko moteče.

Za tla uporabite barvo Annie Sloan Chalk Paint, ki jo nato zaščitite z enim od naših lakov.

Morda vam bo prav tako všeč…

Title

Go to Top