• -20%

  Roundabouts – decoupage papir

  15,20 
  Novo kolekcijo papirjev za decoupage (servietna tehnika) je Annie Sloan oblikovala v sodelovanju s Kraljevim hortikulturnim društvom (RHS). Dizajn je navdihnila gravirana ilustracija načrta vrta z vozli Stephena Blakea: »The Compleat Gardeners Practice«. London: 1664. Tiskano za Thomasa Pierrepointa. Papir je natisnjen v odtenku Aubusson Blue (na voljo v barvah Chalk Paint® in Annie Sloan Wall Paint) in Chalk Paint® v odtenku Tilton, barvni kombinaciji, ki spominja na portugalske ploščice. Paket vsebuje 2 x papirja za decoupage. Velikost:
  • 700 mm x 480 mm
 • -20%

  Mint – decoupage papir

  15,20 
  Novo kolekcijo papirjev za decoupage (servietna tehnika) je Annie Sloan oblikovala v sodelovanju s Kraljevim hortikulturnim društvom (RHS). Mint je prefinjen in graciozen botanični cvetlični papir. Te elegantne akvarele mete je naslikal Pierre François Ledoulx, slikar rož in žuželk iz Bruslja. Tiskane so na nebarvanem servietnem papirju, ki se bo čudovito ujemal z odtenkom Old White (Old White je na voljo kot Chalk Paint® in Annie Sloan Wall Paint). Paket vsebuje 2 x papirja za decoupage. Velikost:
  • 700 mm x 480 mm
 • -20%

  Formal Rome – decoupage papir

  15,20 
  Novo kolekcijo papirjev za decoupage (servietna tehnika) je Annie Sloan oblikovala v sodelovanju s Kraljevim hortikulturnim društvom (RHS). Formal Rome prikazuje italijanski načrt vrta. Ta eleganten ovalni vzorec je navdihnjen po načrtu za parter Giovannija Baptiste Ferrarija (1584-1655): »De florum cultura«. Rim: 1633. Parter je dovršen tip vrta, sestavljen iz gredic, ločenih in povezanih s potmi. Parterji so okrašeni z obrezanimi živimi mejami, ki se vrtijo okoli potk v zrcalnih ali geometrijskih vzorcih, pogosto dodatno okrašenimi s kipi. Ta dizajn je natisnjen tako, da se ujema s Chalk Paint® v odtenku Tilton. Paket vsebuje 2 x papirja za decoupage. Velikost:
  • 700 mm x 480 mm
 • -20%
  Novo kolekcijo papirjev za decoupage (servietna tehnika) je Annie Sloan oblikovala v sodelovanju s Kraljevim hortikulturnim društvom (RHS). Formal Garden je prefinjen botanični cvetlični papir za decoupage. Pieter van Kouwenhoorn (ali Couwenhoom) je bil popularni slikar na Nizozemskem v 1620-ih in 1630-ih. Ilustracije na papirju, so vzete iz van Kouwenhoornove zbirke akvarelnih botaničnih ilustracij. Tu so poudarjene osupljive risbe različnih priljubljenih rož in cvetov tistega časa na dramatičnem ozadju v odtenku Graphite (na voljo kot Chalk Paint® in Annie Sloan Wall Paint). Paket vsebuje 2 x papirja za decoupage. Velikost:
  • 700 mm x 480 mm
 • -20%

  Borders – decoupage papir

  15,20 
  Novo kolekcijo papirjev za decoupage (servietna tehnika) je Annie Sloan oblikovala v sodelovanju s Kraljevim hortikulturnim društvom (RHS) Dizajn Borders ima geometrijsko obliko ponavljajočih se kvadratov in krogov, natisnjenih v odtenkih Chalk Paint® Barcelona Orange in Antoinette. Paket vsebuje 2 x papirja za decoupage. Velikost:
  • 700 mm x 480 mm

Title

Go to Top