Old White

7,60 27,20 

Na zalogi

Old White je barva krede in gessa, to je hladna mehka bela brez roza ali rumene v njej. Ta odtenek deluje z vsem, za najznačilnejši francoski izgled pa ga uporabite čez plast barve Paris Grey. Prav tako ga je možno dodati katerikoli drugi barvi, da jih posvetlite.

Količine:

  • 120ml (za približno 1,5 m2),
  • 500 ml (za približno 6,5 m2),
  • 1l (za približno 13 m2). 

Po barvanju zaščitite pohištvo s slojem Prozornega voska Chalk Paint®, tla pa z Lakom Chalk Paint®.  Za več informacij si oglejte zavihek O Chalk Paint, kjer so nasveti za lažji začetek začetek barvanja.

Opis

O CHALK PAINT™

Annie Sloan je leta 1990 izumila revolucionarno barvo za pohištvo, Chalk Paint™, in od takrat ni nehala izpopolnjevati in izboljševati svoje formule. Velja za eno od vodilnih svetovnih avtoritet na področju barv, barvnih kombinacij in interierja. Ta edinstvena barva za pohištvo Chalk Paint™, je revolucionarno spremenila svet dekorativnega barvanja. Odtenek Old White Chalk Paint je eden izmed 42 namešanih odtenkov v barvni paleti.

Dekorativna barva Chalk Paint™ je nastala zaradi Anniejine potrebe po vrsti barve, s katero bi lahko dosegla neskončno dekorativnih učinkov – in to hitro.

ZNAČILNOSTI

Old White Chalk Paint je eden od odtenkov dekorativne kredne barve Annie Sloan Chalk Paint™, ki je okolju prijazna, močno pigmentirana barva na vodni osnovi. To je nestrupena barva, brez svinca, brez kislin, brez vonja in z zelo nizko vsebnostjo HOS (hlapnih organskih snovi). V velikih primerih je za prekrivnost dovolj en sloj, tudi na temnem ozadju. Barve so zelo enostavne za uporabo, zaradi izjemne oprijemljivosti so barve Chalk Paint® primerne za katerokoli površino (les, kovino, plastiko, beton, keramiko, tekstil, celo steklo…) in, kar je najpomembnejše, ne potrebujejo nobene predpriprave pred barvanjem, kot je naporno brušenje ali nanos temeljne barve. Barva se lahko preko lakirane, barvane ali voskane površine.

Odtenki barve Chalk Paint™ so le tako neomejeni kot vaša domišljija. Annie je ustvarila barvno paleto, ki jo navdihujejo interierji in oblikovanje iz 18. in 20. stoletja. Barve Chalk Paint™ lahko preprosto med seboj in si sami ustvarite lastne odtenke po meri. Za več informacij o mešanju barv se lahko obrnete na nas.

Dekorativni učinki Chalk Paint™ so prav tako neskončno raznoliki kot izbor odtenkov in za vsak slog se najde primeren videz.  Z dvema slojema barve Chalk Paint™, ki ju na koncu zaščitite s prozornim voskom Chalk Paint™, boste dosegli ikoničen, razkošno žameten videz kredne barve, ki je čudovit v vsakem domu. Kljub temu lahko barvo Chalk Paint™ prilagodite, da dosežete nešteto drugih videzov, ki popolnoma ustrezajo vašemu okusu, osebnosti in domu. Dodajte ji malo vode, da bo barva gladka za moderen sodoben videz, za rustikalne ali vintage videze jo pustite odprto, da se bo zgostila ali pa jo uporabite za premaze tako, da ji dodate veliko vode.

Količine:

  • 120ml (za približno 1,5 m2),
  • 500 ml (za približno 6,5 m2),
  • 1l (za približno 13 m2). 

Po barvanju zaščitite pohištvo s slojem Prozornega voska Chalk Paint®, tla pa z Lakom Chalk Paint®.  Za več informacij si oglejte zavihek O Chalk Paint, kjer so nasveti za lažji začetek začetek barvanja.

Poiščite navdih za odtenek Old White Chalk Paint na naši Pinterest strani TUKAJ.

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Morda vam bo prav tako všeč…

Title

Go to Top