Rodmell

9,50 34,00 

Na zalogi

Rodmell je čudovita, globoko vijolična barva slive, ki jo lahko kombiniramo s prav vsakim odtenkom.

Rodmell je eden izmed treh odtenkov barv Chalk Paint®, ki jih je Annie ustvarila v sodelovanju s posestvom Charleston, kjer je delovala skupina umetnikov Bloomsbury.

Količina:

  • 1l (za približno 10-13 m2)
  • 120ml (za približno 1,5 m2)

Opis

Rodmell Chalk Paint 

Chalk Paint ® dekorativna barva Annie Sloan je okolju prijazna, močno pigmentirana barva na vodni osnovi. To je nestrupena barva, brez svinca, brez kislin, brez vonja in z zelo nizko vsebnostjo HOS (hlapljivih organskih snovi). V večini primerov je za prekrivnost dovolj en sloj, tudi na temnem ozadju. Barve so zelo enostavne za uporabo, zaradi izjemne oprijemljivosti so barve Chalk Paint® primerne za katerokoli površino (les, kovino, plastiko, beton, keramiko, tekstil…) in, kar je najpomembnejše, ne potrebujejo nobene predpriprave pred barvanjem, kot je naporno brušenje ali nanos temeljne barve. Barva se lahko preko lakirane, barvane ali voskane površine.

Količine:

  • 1l (za približno 10-13 m2)
  • 120ml (za približno 1,5 m2)

Za začetek obrnite pločevinko na glavo in jo pred pripravo pretresite. Nato jo odprite in še dobro premešajte. Če je barva pregosta dodajte malo vode in premešajte. Za najboljše rezultate priporočamo uporabo kakovostnih čopičev, kot so čopiči Chalk Paint ®.

Po barvanju zaščitite pohištvo s slojem Prozornega voska Chalk Paint ®, tla pa z Lakom Chalk Paint ®.  Za več informacij si oglejte zavihek O Chalk Paint, kjer so nasveti za lažji začetek začetek barvanja.

Želite izvedeti več? V Farbareli vam nudimo delavnice in praktične nasvete o različnih tehnikah in uporabi dekorativne barve Annie Sloan Chalk Paint®.

Dodatne informacije

Velikost:

1 liter, 120ml

Morda vam bo prav tako všeč…

Title

Go to Top